GRATIS VERZENDING IN DE BENELUX - ACHTERAF BETALEN - SNELLE LEVERING

About


★ Ambitie


Geraldine Macqueron is geboren in een druk Frans Italiaans gezin, waarbij haar moeder een aantal modezaken bezat. Bij haar thuis werd creativiteit en hard werken gestimuleerd. Het ondernemen werd haar met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan wist deze rebelse jongedame al haar eigen inkomen te realiseren in de mode.

Zij runde succesvol de kinderwoonwinkel "Hemeltjelief" en schilderde in haar vrije tijd. Uiteraard ging dit niet zonder slag of stoot. Zij heeft hard moeten knokken om haar dromen waar te maken. Geraldine signeerde haar doeken steevast met JustG.(eraldine); een knipoog naar de nederlandse mentaliteit van "doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg". Tijdens dit creatieve proces ontstond het idee voor JustGunbag®.


★ Rebel
 
JustGunBag® onderscheidt zich in de markt door haar missie. De tassen zijn naast een mode accesoire tevens een statement. Het zegt wat over de persoon die het draagt versus onze maatschappij. Koester de rebel in je en geloof altijd in jezelf!

JustGunBag® staat symbool voor kracht en geloof in jezelf. Verlies nooit jouw gevoel voor humor in moeilijke tijden, laat je niet ontmoedigen door anderen en knok voor het nastreven van jouw dromen. 

Happy Hunting!
liefs, JustG.