GRATIS VERZENDING IN DE BENELUX - ACHTERAF BETALEN - SNELLE LEVERING

Betaalmethoden

VEILIG BETALEN
Veilig en gemakkelijk betalen staat bij JustGunBag voorop. Al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. JustGunBag accepteert online betaling via iDEAL, PayPal, creditcard, Bank Contact Mr. Cash en middels overboeking.

BETALEN MET IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

CREDITCARD 
Op www.JustGunBag.com wordt betaling middels Mastercard en Visa ondersteund. Indien u met creditcard wenst te betalen, dient u dit aan te geven bij de betaalmethode. JustGunBag berekent de kosten die de creditcardmaatschappij aan haar berekent door aan de klant. Dit percentage is 2.8 %. De overige kosten die de creditcardmaatschappijen berekenen zoals de transactiekosten etc. Neemt JustGunBag voor haar rekening.

Mr CASH
U kunt ook betalen met Bankcontact Mr Cash