GRATIS VERZENDING IN DE BENELUX - ACHTERAF BETALEN - SNELLE LEVERING

Verzenden & Retourneren

LEVERTIJD
Als je de artikelen online hebt besteld en betaald, wordt jouw bestelling in principe binnen 3 werkdagen verzonden. Meer over onze leveringsvoorwaarden vind je onder het kopje Algemene Voorwaarden.


BEZORGEN & TARIEVEN
We geven jouw pakket ter bezorging mee aan PostNL. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra jouw bestelling verzonden wordt. In deze e-mail vind je ook een Track & Trace code van PostNL, zodat je zelf kunt nagaan wanneer je jouw bestelling ontvangt. Zo kun je te allen tijde via www.trackandtrace.nl achterhalen waar jouw bestelling zich bevindt. Nu kan het gebeuren dat je niet  thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbiedt. Wanneer je niet thuis bent, zal PostNL je pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden.


 

Wanneer jouw pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar je het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of jouw buren). Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen!  


RETOURNEREN & RUILEN

Je kunt je beroepen op herroepingsrecht tot 14 dagen na ontvangst van jouw aankoop. De artikelen mogen NIET gebruikt zijn en dienen in oorspronkelijke staat en onbeschadigd retour gezonden te worden. De verzendkosten zijn geheel voor rekening van de klant.

Het artikel moet in originele verpakking geretourneerd worden. Op het moment dat een item geretourneerd is en deze is beschadigd of onvolledig zijn wij niet in staat om het aankoopbedrag terug te storten. Beschadigde artikelen of artikelen die ruiken naar lichaamsgeuren en/of sigarettenrook worden niet teruggenomen.

We raden daarnaast aan om een bewijs te hebben van de verzending. Het aankoopbedrag van retour gestuurde items zal zo snel mogelijk, na ontvangst van de retourzending, teruggestort worden..

Stuur jouw retour- of ruilverzoek eerst naar: [email protected] voordat je het retourneert aan ons.

Richt je retourzending vervolgens aan: 

JustGunBag
T.a.v. Afdeling retouren
Raadhuisstraat 10
1121 XD Landsmeer