JustGunBag® meets Ariana Grande

  • Geplaatst op
  • Door Geraldine Macqueron★JustG★
  • 0
JustGunBag® meets Ariana Grande

JustGunBag® meets Ariana Grande

12 juni was het dan zover! Dat is de dag die al maanden in mijn agenda prijkt. Het is namelijk de dag dat ik samen met mijn dochter Ariana Grande ga ontmoeten en last but not least ook de XL Clutch Grenade van JustGunBag® zal geven.

We vertrekken rond 14:00 uur richting Antwerpen en hebben een heerlijk weekend eraan vastgeplakt. Antwerpen staat bekend als fashionstad en dat hebben we geweten:) Eerst hebben we vrijdagavond het concert waaraan we voorafgaande Ariana in levende lijven zullen ontmoeten. Ariana staat bekend dat zij heel lief is en dat kan ik nu ook beamen. Wat een lieve innemende vrouw is het toch. Ze knuffelt op zijn Amerikaans mijn dochter Senna en vraagt hoe het met haar gaat. Senna staat perplex en je ziet haar denken....Werd ik nou net geknuffeld door DE Ariana Grande?
Hahaha dat koppie van mijn dochter is onbetaalbaar om te zien. Ze straalt helemaal. Ik Vertel Ariana over JustGunbag® en dat dit label ontstaan is vanuit het lef om anders te durven zijn, dat JustGunBag® zich onderscheidt in de markt door haar missie.De tassen zijn naast een modeaccesoire tevens ook een statement. Het zegt wat over de persoon die het draagt versus onze maatschappij. Weliswaar met een vette knipoog maar dat is juist ook de bedoeling. Koester de rebel in je en geloof in jezelf!
Ariana vond het zo lief en bedankte mij voor de XL Clutch Grenade.
Binnenkort kun je haar misschien spotten met een JustGunbag®, hoe geweldig is dat?
Het concert was adembenemend goed. Wat kan Ariana live goed zingen zeg! We stonden aangezien we een VIP pas hadden vooraan op een paar meter afstand van deze wereldster.

De volgende dag na heerlijk geslapen te hebben en een voortreffelijk verzorgd ontbijtje bij Lindner  (heerlijk hotel met heerlijke bedden en mooie strakke inrichting) vertrokken wij richting centrum op de fiets die je bij het Centraal Station kon huren:). Na een hele dag geshopt te hebben belandden we in het hippe Horta waar we heerlijk gegeten hebben en ons daana weer richting Nederland begaven.

Antwerpen En Ariana Bedankt! Het was Geweldig!

liefs JustG


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden