Passie voor Kracht

  • Geplaatst op
  • Door Geraldine Macqueron★JustG★
  • 0
Passie voor Kracht

★ Passie
Vanuit passie kunnen schilderen en dit dan vertalen naar kracht. Kracht is toch wel een dingetje voor deze dame. De rode draad in mijn leven is toch wel de passie en respect voor Durf & Kracht.
Niemand zou kunnen geloven dat ik als meisje erg verlegen was en eigenlijk ook wel een buitenbeentje.
Ik was niet zo zelfverzekerd alhoewel de buitenkant er erg zeker uit zag:). In de puberteit voelde ik me onzeker, mollig en wilde ik vooral niemand tot last zijn.
Gelukkig bezat ik een aantal belangrijke karaktereigenschappen namelijk : de wil om te overleven, de kracht om nooit op te geven en het geloof in mezelf.
Nu 3 decennia later ( hahaha jaja lezers ik ben al zooo oud) zou ik een moord doen voor dat lijf van toen. Ik kan mij niet voorstellen dat ik mezelf mollig vond.. Was ik wel helemaal lekker toen? De foto's laten een zelfverzekerd ogende meisje zien met een strak lijf. Het is waar wat ze zeggen: It's all in your mind!
Je kunt het leven maken of breken én Als ik geen geloof had gehad in mijzelf dan had ik niet gestaan waar ik nu ben.

★ Verwondering
Toen ik 4 jaar geleden bedacht dat ik een schilderij wilde maken, heb ik mij geen moment afgevraagd of ik wel zou kunnen schilderen. Ik ging gewoon een schilderij maken en had het helemaal in mijn hoofd.
Ik was vastberaden. en zonder gene kocht ik een doek van 1 bij 1.60 meter en liet mij adviseren over de beste verf en de juiste penselen. Het resultaat was vooral in de ogen van anderen verbluffend omdat ze mij nooit hadden zien schilderen (dat klopt). Het ontwerpen van mijn tassen geeft mij dezelfde kick als schilderen. Tijdens het ontwerpen ben ik "er even niet". Volop aan het schetsen, meten en het ontwerp in elkaar aan het naaien.

★De Bron
Als ik schilder of ontwerp dan ben ik "los" van het hier en nu. In mijn doeken en tassen speelt kracht altijd de hoofdrol.
Zo ook vorig weekend.. Mijn kids waren weekend weg en ik ging terug naar de bron.. Daar waar het allemaal begon.. de Passie voor kracht..
Enjoy my art..
Liefs
JustG 


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden