Trendy handtas: 3 tips voor het kiezen van de beste handtas!

  • Geplaatst op
  • 0
Trendy handtas: 3 tips voor het kiezen van de beste handtas!

Ontdek welke handtas het beste bij jou past. Lees de drie handige tips voor het kiezen van de beste handtas die ook nog eens hip en trendy is.

Elke vrouw moet er minimaal één in haar kast hebben liggen. En dat is eigenlijk nog veel te weinig! Dan hebben we het natuurlijk over de handtas. Onmisbaar wanneer je naar het werk gaat om al je spullen in mee te nemen en ideaal voor een avondje uit voor wat kleine dingen zoals je telefoon en wat geld.
 

Vaak kiezen vrouwen een handtas op basis van wat ze mooi vinden of kijken puur naar de praktische kant (past alles er in). Maar hoe hip en trendy je handtas ook is, de handtas moet wel bij jou passen. Het kan je outfit maken of breken. Of zelfs afbreuk doen aan het mooie figuur dat je hebt. Daarom geven we je in deze blog drie handige tips voor het kopen van de beste handtas.
 

Tip 1: Past de trendy handtas bij je persoonlijke stijl?

Zijn de bohemian stijl handtassen helemaal in de mode, maar ben je een chique zakenvrouw, dan is het raar als je deze handtas zou kiezen. Het past namelijk helemaal niet bij je persoonlijke stijl. Je hebt dan waarschijnlijk ook geen outfit in je kast hangen die daarbij past. Let op de details die helemaal ‘jij’ zijn en die tegelijkertijd passen bij je garderobe.
 

Een paar voorbeelden. Ben je sportief, kies dan voor een simpele handtas in katoen, zoals een stoere messengerbag. De chique zakenvrouw gaat voor een leren tas die je aan de arm kunt dragen, het liefst van een bekende designer.
 

Tip 2: Past de hippe handtas bij je lichaamsbouw?

Wat veel vrouwen niet weten, is dat ze ook naar hun eigen lichaam moeten kijken wanneer ze een handtas kiezen. De verkeerde handtas kan ervoor zorgen dat je de nadruk legt op delen van je lichaam die je juist wat meer wilt verbergen. De beste handtas zorgt er dan juist voor dat het beste van jouw lichaam extra belicht wordt.

 

Ben je wat voller aan de bovenkant, kies dan voor een hippe cross body handtas die ter hoogte van je heupen hangt. Met een leuk detail op de tas, breng je nog wat extra volume mee. Heb je meer een peervorm, dan is dit de verkeerde tas voor jou. Dan kan je beter voor een handtas kiezen met een kort hengsel die je aan je schouder en onder je oksel draagt. Laat de onderkant van je tas rond je taille rusten. En let ook op de grootte van je trendy handtas. Kleine dames kiezen voor een kleinere handtas, terwijl grotere vrouwen beter voor een medium size of grote handtas kunnen gaan. Dan is je handtas ook in verhouding met je lichaam.
 

Tip 3: De beste handtas voor elke gelegenheid

Wanneer je een handtas gaat kiezen, is het belangrijk om vooraf te bedenken waar je de tas voor gaat gebruiken. Een tas voor elke dag naar het werk is toch anders dan voor een chique avondfeest. Als je het zo bekijkt, heeft elke vrouw eigenlijk minimaal de volgende tassen nodig:
 

  • Een handtas voor naar het werk die past bij jouw stijl
  • Een casual handtas voor een dagje uit
  • Clutch in een donkere en lichte kleur voor de chique feestjes
  • Kleinere handtas voor ‘gewone’ avondjes uit


Wil je je trendy handtas voor meerdere gelegenheden en bij meerdere outfits gebruiken, kies dan voor een neutrale kleur, zoals zwart, bruin, donkerblauw, taupe of wit. Deze kleuren kun je met de meeste outfits combineren.
 

Wat is een hip en trendy handtas?

Tuurlijk bepalen de modedesigners wat nou uiteindelijk op dat moment in de mode is, maar jij bepaalt of je handtas hip en trendy is. Elke handtas die perfect bij jou past, wordt automatisch hip en trendy. Puur omdat jullie één worden.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden