GRATIS VERZENDING IN DE BENELUX - ACHTERAF BETALEN - SNELLE LEVERING

JGB Care- Leder info


Zoals alle natuurlijke materialen, moet leer goed onderhouden worden. Om jouw JGB  producten zo mooi mogelijk te houden hebben we de volgende informatie en richtlijnen voor je opgesteld:

 
Reiniging

Voor de reiniging en bescherming van het leer raden wij aan om geen chemische middelen of producten te gebruiken, welke crèmes en oliën kunnen bevatten. Tevens adviseren wij om schurende doekjes en schoonmaakmiddelen te vermijden. Mocht je product nat worden, gebruik dan een droog en licht doekje en laat het product vervolgens op natuurlijke wijze drogen. Bescherm het product tegen hitte en vocht, die ervoor kunnen zorgen dat het product gaat vervormen. Het product dient nooit voor langere periodes aan direct zonlicht bloot gesteld te worden aangezien uv stralen het materiaal kunnen laten verbleken. Het leer van al onze producten wordt op natuurlijke wijze gelooid. Op die manier wordt het materiaal gevoelig voor krassen. Dit is echter geen fout maar zorgt er voor dat het product na verloop van tijd uniek wordt en echt van jou is. Let in het begin wel goed op, in het bijzonder met lichte kleding, want de oliën op het leer kunnen afgeven.

 

Voorzorg

Heb je zojuist een nieuw JGB gekocht? Het is nu van groot belang het goed te verzorgen, zodat je er lang en veel plezier van hebt. Wij raden aan om het product een paar keer met een goed werkende verzorgingsspray te behandelen. Collonil Nanopro, een innovatieve high tech spray, ontwikkeld door middel van nanotechnologie, is onze favoriet. De spray is bijzonder geschikt voor nubuck, suède en leer. Om de goede conditie van je accessoires te waarborgen raden wij aan de spray één keer per maand te gebruiken. Op die manier wordt het product water- en vuilafstotend. Zelfs hardnekkig vuil kun je er mee verwijderen. Je kunt de producten van Collonil in verschillende schoenenwinkels en online op www.collonil.com kopen.  

 
Preventie

Houd JGB producten uit de buurt van dingen die vlekken kunnen veroorzaken (zoals oliën, vloeistoffen en vuil in het algemeen). Voorzorg is beter dan nazorg.
Patent leer kan, als het elkaar aanraakt, elektrische velden creëren en daardoor kan de kleur veranderen van het product. Het is belangrijk dat patent leer nooit tegen elkaar aangehouden worden, om verkleuring te voorkomen. 

 

Vlekken verwijderen

Voor het effectief verwijderen van vlekken raden wij Collonil Classic – clean & care aan. Het verzorgende schuim is bijzonder effectief voor nubuck. Collonil is in verschillende schoenenwinkels en online op www.collonil.com te verkrijgen.

 

Bewaren

Als het product niet in gebruik is, kunt je deze het beste bewaren in de bijgeleverde dustbag, voor bescherming.

 

Garantie

Op alle JGB producten zit een garantie van 12 maanden na aankoop